10 x DE LEUKSTE ZOMER TERRAS TIPS ARNHEM

Nu de zon weer volop schijnt, is het tijd voor een nieuw lijstje… Ga er maar even voor zitten : 10 x de leukste zomer terras tips Arnhem. Een tijd terug hadden we al eens zo’n lijstje op Let Us Stay For A Day. Voor deze zomer een mooie update. Een paar horecazaken hebben ons lijstje helaas moeten verlaten. Hiervoor in de plaats natuurlijk hele fijne nieuwkomers. Lees je even mee?

Stadsvilla Sonsbeek

Tellegenlaan 3 Arnhem

Als de zon begint te schijnen dan is het al snel druk in het mooiste park van Nederland. Boven op de heuvel staat de Stadsvilla Sonsbeek. Voor ons het terras met het meest fantastische uitzicht over Arnhem. In de zomer ook veel zonuren hier en tot de late uurtjes kan je hier genieten van heerlijke drankjes & mooie gerechten. Top bediening!

 

(Foto op Instagram Stadsvilla Sonsbeek van: Masha Bakker Matijevic)

Rose’s Beach
Rijnkade 49 Arnhem

Als je lekker aan de Rijnkade wilt zitten, ga dan naar de Rose’s Beach. Op zonnige dagen meestal rond 13.00 uur open. Bij twijfel of de beach open is, check de Facebook pagina. Maar als je ergens lekker met vrienden een bucket vol met Corona’s kan drinken, dan is het natuurlijk hier met uitzicht over de Rijn. De hele dag schijnt hier het zonnetje. Mocht het hier helemaal vol zitten in de zomer, check dan even verder op de Cantina of Dining 56 aan de Rijnkade. 

#beach #bella #vita #sands #rosesbeach #chill #hangout #bluesky #sunnyday #trees

A post shared by Iza (@izap) on


Bar Florian

Jansplein 59 Arnhem

One of our favorites! Daarom mag Bar Florian absoluut niet in ons rijtje ontbreken. Dit terras ligt midden in de binnenstad van Arnhem. Ideale plek voor Arnhemmers die na een middagje shoppen nog in het zonnetje willen zitten. Goed en vriendelijk personeel. De eerste zonnige dag van 2015 was Let Us Stay For A Day hier niet weg te slaan. Samen met andere bloggers uit Arnhem hier een ontzettend mooie middag gehad.


CASPAR

Elly Lamakerplantsoen 2 Arnhem

Vlakbij Station Velperpoort in de wijk Klarendal ligt het terras van CASPAR. Perfect getapte biertjes (winnaar van meerdere prijzen bij de biertapwedstrijden) en een prima lunchkaart. Mocht je in Arnhem willen overnachten, dan kan dat in het mooie hotel ernaast, Modez.

caspar-arnhem-terras-hotspot


Sugar Hill
Klarendalseweg 182 Arnhem

Duidelijk een favoriete plek van veel Arnhemmers om van het mooie weer te genieten. Misschien een beetje afgelegen zo in Klarendal, maar voor de heerlijke hamburgers van Sugar Hill rijden veel mensen graag een eindje om! Jammie jammie.

10269347_635557739854457_3067730353760428817_n

Stan & Co
Willemsplein 48 Arnhem

Hip terras in hartje centrum van Arnhem. Hele dag zon & prima borrelen. Op dit moment misschien wel de meest populaire plek in de stad.

Havin' lunch @stan_arnhem ! Yummie. Love the 'Pulled Salmon'.

A post shared by Let Us Stay For A Day (@letusstayforaday) onBrasserie de Boerderij
Parkweg 2 Arnhem

Een heerlijk terras aan de rand van het Sonsbeek Park. Mooi uitzicht en ideaal gratis parkeren voor de deur.  Echt een topplek om lekker te lunchen, borrelen of ‘s avonds te dineren.

 

‘t Taphuys
Jansplein 56 Arnhem

De nieuwste aanwinst in Arnhem heet ‘t Taphuys. Wat misschien nog niet veel mensen weten is dat ze zowel aan de voor- als achterkant van het oude postkantoor een terras hebben. Tijdens de middaguren is het in de binnentuin heerlijk vertoeven in het zonnetje. Aan het eind van de middag is het verstandiger om op het Jansplein zelf een plekje te scoren. 

 

Graaf Otto
Jacob Cremerstraat 103 Arnhem

Noteer deze ook maar vast in je boekje. Als de zon schijnt in Arnhem is het hier prima vertoeven op het uitgebreide terras. Dit restaurant is één van de absolute favorieten van Let Us Stay For A Day.


Brasserie Zypendaal
Zypendaalseweg 95 Arnhem 

Dit plekje hadden we liever geheim gehouden. Zeker aangezien we de uiterst relaxte loungebanken graag de hele zomer voor onszelf hadden gehouden. Uitzicht op het Sonsbeek Park. Volwassen & vlotte bediening. Vooral de snelle service is natuurlijk essentieel om niet uitgedroogd te raken tijdens de warme dagen. Hier houden we van! Kom maar door met de flessen wijn & de lekkere hapjes. Tjsop tsjop, gas erop!

Waar in Arnhem zit jij graag op het terras? Let us know… 

Laat jouw reactie achter...