SEPTEMBER IN ARNHEM | 6x DE LEUKSTE FEESTJES

feestjes-arnhem-Franky-Rizardo

De zomer loopt op zijn einde. Vakanties zijn over. Tijd om weer achter die suffe desk te zitten, je saaie werk weer op te pikken & het belangrijkste… Je weekend en vrije tijd dus goed in te delen. Daarom heeft Let Us Stay For A Day weer een mooi lijstje met leukste feestjes in Arnhem voor de maand september. Op volgorde van data… 

STAATSBORREL

Vrijdag 1 september is het tijd voor de STAATSborrel. Een maandelijks terugkerend evenement bij De STAAT in Arnhem. Dit is de nieuwe vrijmibo (vrijdagmiddagborrel) voor iedereen die wel een goede weekendstart kan gebruiken. De DJ is vanaf 16.00 uur de man die jou in beweging probeert te krijgen. Na een paar wijntjes van de nieuwe wijnkaart moet dit lukken. Bites kan je krijgen vanuit de STAATstruck.

FAJAH LOURENS

Wie wil er nou geen killerbody? Echte mannen & net zo veel mooie dames kijken natuurlijk graag naar Fajah Lourens in actie. Misschien het liefst in de sportschool, maar als DJ achter de decks is het zeker ook niet mis. Dat laatste is nu aanstaande zaterdag mogelijk bij discotheek Manhattan in Arnhem. Met een complete verbouwing en een feestelijke openingsmaand (compleet uitverkocht) achter de rug is dit iets om naar uit te kijken… Zaterdag 2 september dus & gratis entree!

(Fajah Lourens draait zaterdag 2 september @ Manhattan Arnhem)

AIRBORNE FESTIVAL

Op vrijdag 15 & zaterdag 16 september is het tijd de tweede editie van het Airborne Festival op de Korenmarkt in Arnhem. Vorig jaar bleek een doorslaand succes met o.a. Crazy Piano’s on Tour. De entree is gratis. Meer informatie kan je vinden op de Facebook pagina van het Airborne Festival.

feestjes-arnhem-airborne

(Airborne Festival op de Korenmarkt in Arnhem op vrijdag 15 & zaterdag 16 september)

VOETJES VAN DE VLOER

Een nieuw feestje op een wel heel bijzondere locatie. Op de vrijdagmiddag vanaf 17.00 uur. Hiphop & R&B uit de jaren 80’s tot nu. Dan weet je dat er mooie dames met de voetjes van de vloer gaan! Op de rooftop van het Rozet gebouw. Grote kans dat ons ‘aardvarken’ een dansje mee doet op de lekkere beats. BBQ aanwezig.

(Voetjes van de vloer op vrijdag 22 september op de 5e verdieping van het Rozet gebouw)

VONDELDISCO

Nee, niet in het Vondelpark. Op zaterdag 23 september strijkt dit populaire feestje uit Amsterdam in het Sonsbeek Park neer. Een silent disco paradijs midden in het park. Dit is de beste manier op het zomerseizoen af te toppen. Van 19.00 tot middernacht raven in het mooiste park van heel Nederland. De feestjes houden maar niet op deze maand!

FLOW

(Flow in het nieuw concertgebouw Musis Sacrum. Eerste party ever hier!)

Laten we beginnen met FLOW. Het is pas op zaterdag 30 september (eind van de maand). Maar oef, wat moet dit dik worden in ‘t nieuwe concertgebouw Musis Arnhem. Een avond ‘inkakken is bijpakken’ met Oxia (Fr), Franky Rizardo, Jasper Fioole & Daniel Williamsen. Uitverkopen gaat dit feestje sowieso, pak daarom nu je tickets. Waarschuwen doen we je maar één keer.

(Franky Rizardo, resident DJ & brein achter FLOW. Heeft een wekelijkse radioshow op SlamFM.)

Missen er nog leuke feestjes in dit rijtje, mail ons dan naar letusstayforaday@gmail.com . 

Laat jouw reactie achter...