10x RESTAURANTS ARNHEM BUCKETLIST 2017

Let Us Stay For A Day geeft jou graag tips over welke restaurants & gerechten niet op jouw culinaire wishlist mogen ontbreken in 2017. Een bucketlist voor foodlovers. Waar moet jij de komende tijd eens een bezoekje brengen volgens ons? En wat ontbreekt er eigenlijk nog op ons lijstje? 


BROODJE BAPAO 2.0 @ LUTHERS ARNHEM
Luthersestraat 7 Arnhem

Zet dit broodje alvast maar op jouw bucketlist voor 2017. Eentje die Bij Luthers de wisselende menukaart gelukkig nooit verlaat. Journaliste Ellen Willems van “Over De Tong” (De Gelderlander) was ook zeer te spreken over zachte, lekker kleffe stoombroodje met langzaam gegaarde buikspek. Volgens haar ideaal als bodem voor een mooie stapavond op de Korenmarkt. Daar zijn wij van Let Us Stay For A Day het helemaal mee eens! Snel scoren dus. 

MASSAMAN CURRY @ THAIS RESTAURANT RUNG
Ruiterstraat 47 Arnhem

Lezers van Let Us Stay For A Day weten dat we dol zijn op Aziatische eten. Thais restaurant Rung in het centrum van Arnhem behoort dan ook tot onze favorieten. Bestel daarom eens in 2017 hier de Massaman Curry. Zelfs de afgelopen vakanties in Thailand kwamen we ze zelden zo lekker tegen. De bereidingstijd is soms iets langer dan andere gerechten. Tijd voor een extra Singha biertje. Mag die op jouw bucketlist?


RESTAURANT ‘T AMUSEMENT

Roermondsplein 35 Arnhem

Het is alweer een tijdje geleden dat Let Us Stay For A Day op bezoek was bij dit restaurant van eigenaresse Estée Strooker. Misschien ken je haar ook wel van 24Kitchen. In 2016 opende ze ook nog haar saladbar “Slaatje-Bla” in Klarendal. Waarom wij dit restaurant dan weer op onze bucketlist hebben staan? Inmiddels zijn ze druk aan het verbouwen bij ‘t Amusement. Wij zijn erg benieuwd naar de nieuwe bar en wat er in plaats is gekomen van haar geliefde hakken aan de muur…

SECRETO DE CERDO @ TAPASBAR RETIRO
Apeldoornseweg 88 Arnhem

In 2016 was Let Us Stay For A Day bij de opening van tapasbar Retiro vlakbij het Sonsbeek Park. Iets wat ons enorm is bijgebleven is de ‘Secreto de Cerdo’, de gepekelde zacht gegaarde ibérico nek. In combinatie met een lekker Spaans wijntje of een San Miquel kan je ons niet veel gelukkiger maken. Die mag in 2017 daarom zeker weer op onze bucketlist. Yummie!

PETIT BRASSERIE VIEUX PARIS
Klarestraat 15 Arnhem

We moeten nog heel even wachten om dit bucketlist moment af te strepen. Eigenaren Piet & Theo zijn pas na de zomer weer in Vieux Paris te vinden. Let Us Stay For A Day heeft deze nieuwe topper in Arnhem hoog op haar verlanglijst staan. Nog niet geweest, maar alleen maar mooie verhalen over gehoord en/of gelezen. Heb jij hier al gegeten? Wij zijn enorm benieuwd…

BISTRO BOOTSMA
De Brink 7 Arnhem

Nog een nieuwe aanwinst in Arnhem. Eind 2016 werd Bistro Bootsma geopend. Met Let Us Stay For A Day helaas nog geen tijd gehad om een kijkje te nemen bij dit restaurant. Daar moet snel verandering in komen & daarom zeker een plek op onze bucketlist voor 2017!


(Foto: Facebook pagina Bistro Bootsma

CAFÉ STEKKER
Transformatorplein 8/12 Arnhem

Nog nooit van gehoord? Wij van Let Us Stay For A Day eigenlijk ook niet. Het is dan wel geen restaurant, maar lunchen of borrelen kan je er wel. Daarom zetten we deze plek ook op onze bucketlist voor 2017. Tijd dat we op onderzoek uit gaan! De website ziet er veelbelovend uit.


(Foto: Facebookpagina ‘Café Stekker’)

INDONESISCH RESTAURANT KNUSSS 
Apeldoornsestraat 4a Arnhem

Zet deze maar vast op jouw bucketlist voor 2017. Dat doen wij namelijk ook. Sinds 2016 is dit Indonesische restaurant geopend. De recensies zijn lovend & het eten moet er ontzettend lekker zijn. Als liefhebbers van de Aziatische keuken staat Knusss daarom hoog op onze verlanglijst. Helaas nog niet geweest. Maar wat ziet het er allemaal lekker uit…


(Foto: Een mooi artikel in het ‘Uit In Arnhem’ magazine)


WALID’S RESTAURANT
Van Muijlwijkstraat 21 Arnhem

Op zoek naar de lekkerste kip van Arnhem? Breng dan een bezoekje aan dit Zuid-Afrikaanse & Portugese restaurant. Let Us Stay For A Day maakte in 2016 kennis met Walid en we waren meteen verkocht. Hier eet je kip, kip en nog eens kip! Als je hier gegeten hebt eet je simpelweg nooit meer bij de KFC. Zet hem daarom maar snel op jouw bucketlist. Deze tip krijg je never nooit niet spijt van! En ja, je moet je handjes eten! 

 Dit waren onze tips voor 2017! Staat jouw favoriete gerecht of restaurant er niet tussen? Laat dan even een reactie achter & dan gaat Let Us Stay For A Day meteen op onderzoek uit!

Laat jouw reactie achter...