5 x LEUKSTE PLEKKEN VOOR LUNCH IN ARNHEM

De Staat lunch in Arnhem

Elk jaar komt Let Us Stay For A Day met een post waar je een goede lunch kan nuttigen in Arnhem. Eerder kwamen Momento, Arneym, Bar Florian, Babo Café, ‘t Taphuys, Josephine Coffee, Hemels Patisserie & Espressobar, Sugar Hill, Stan&Co, Suburban Chef en Brasserie Zypendaal al aan bod. Voor meer informatie over deze opties klik op de zaak waarover je meer wilt weten :-)! Nu onze tips voor 2017. Komen ze…


VILLA VELPERWEG
Velperweg 23 Arnhem

Oesters op de kaart is voor Let Us Stay For A Day altijd al genoeg voor een vermelding in een lijstje. Dat is voor ons alleen zeker niet de enige reden. Villa Velperweg zit net buiten het centrum, je kan er gratis voor de deur parkeren, heeft een groot terras in de zon & ziet er buiten dat alles ook nog heel mooi uit. Deze dikke villa bevindt zich naast het wijnmuseum in Arnhem. Meteen ook een bezoekje waard! Bij het wijnhuis Robbers & van den Hoogen naast het museum zijn heerlijke & exclusieve wijnen verkrijgbaar voor thuis :-).

Onze favorieten bij Villa Velperweg : de lunchplatter, Ma’s Special & salade ossenhaas. Oh ja, niet te vergeten de oesters bij de borrel. Datum prikken dus.

 FIRST EET
Markt 27 Arnhem

Oh my God! Wat hebben wij met Let Us Stay For A Day de afgelopen tijd geslapen. Dat wij dit plekje op de Markt over het hoofd hebben gezien is een absolute schande. En ja, we zijn tientallen keren getipt. En ja, nu weten we ook waarom. De toast met ‘coppa di parma’ is geniaal. Heerlijke sapjes & de zelfgemaakte taartjes zien er allemaal even lekker uit. Op zondag hebben ze de ‘Sunday Taste’ van 11.00 – 15.00 uur. Een mini-buffet / proeverij aan tafel. Liefst even wel reserveren! Let even op in de zomer: speciale openingstijden. Check hiervoor dus eerst even de Facebookpagina van First Eet.

First Eet Arnhem
(Foto: Fenomenaal lunchen bij First Eet op de Markt in Arnhem)


LOLA’S

Stationsplein 13 Arnhem

lola's lunch

Recht tegenover Arnhem Centraal kan je Lola’s vinden. Nespresso koffie altijd een +1. George Clooney zal je er waarschijnlijk niet tegenkomen. Wat dan wel? De lekkerste macarons, banana pancakes, het beste twaalf uurtje & nog veel meer uitnodigende sandwiches. Dus heeft jouw trein vertraging of ben je klaar met shoppen… Hop dan even bij Lola’s naar binnen. Het is absoluut niet mogelijk om Let Us Stay For A Day aansprakelijk te stellen voor de finger-licking-good foto’s in deze post. Daar mag je bij de horecazaak zelf over klagen! #instaperfect

Lola's Arnhem


DE STAAT
Markt 38 Arnhem

De nieuweling in onze lijst! Nog niet zo lang geopend op de Markt in Arnhem, maar nu al één van Let Us Stay For A Day‘s favoriete plekken. Bij mooi weer een lekker terras voor de deur. Binnen crashen we het liefst aan de bar. Goed personeel & een lunchkaart met veel variatie. Onze favorieten bij De Staat : Tom Kha Kai & de salade met watermeloen, framboos, feta, munt, kalamata & olijven. Yummie yummie. Elke laatste vrijdag van de maand ook een ‘Staatsborrel’. Perfecte start van je weekend!

De Staat lunchen in Arnhem

 

DE TOSTIBAR
Koningstraat 69a Arnhem

Tostibar Arnhem
(Foto: Facebook pagina van de Tostibar)

Bijna elke Nederlander is gek op tosti’s. Jij ook? Dan mag je deze plek in Arnhem echt niet overslaan. Natuurlijk hebben ze er traditionele varianten, maar wij kiezen toch liever voor de meer speciale versies. Wat dacht je van de ‘Green Monster’ ? Met pesto, geitenkaas, jonge spinazie, avocado, mozzarella en basilicum-mayonnaise. Samen met ‘Haute de Beef’ (Boeren-truffelkaas, Gasconne rosbief, uiencompote, gedroogde tomaatjes, Pousse de blette sla en truffel mayonaise) de absolute favorieten van Let Us Stay For A Day. Voor de liefhebbers van Nutella: ‘Oh My Choco’.

Lunchen-Arnhem-Tostibar

 

 

 

 

Laat jouw reactie achter...