5 x KLAGENDE NEDERLANDERS OP VAKANTIE

Nu ik mijn vakantie heb geboekt valt mij op internet vaak op hoeveel Nederlanders klagen. Ik heb een paar van onnozele reacties die ik in de beoordelingen las opgeschreven. Te hilarisch voor woorden. Wat dacht je van : ‘Ik kon niet slapen van de herrie van de golven’. Deze 5 domme beoordelingen bleven mij het meest bij. 

 

let-us-stay-for-a-day

Mijn vakantie heb ik net geboekt. Over een paar maanden vlieg ik naar Hanoi in Vietnam. Niet alleen, maar met mijn vriendin, nog een stel & de 60-jarige Eddie. Aangezien ik regelmatig naar Azië ben geweest heb ik mij opgeworpen om een soort van reisschema te maken. We willen uiteindelijk via Cambodja naar Bangkok reizen.

Niets staat vast, want behalve het vliegticket wil ik mij het liefst aan zo weinig mogelijk binden op vakantie. Wel kijk ik graag op websites als Tripadvisor, Agoda & Booking.com. De laatste twee om alvast wat leuke accomodaties te zoeken. Wat ik daar dus allemaal voor beoordelingen tegen kom is te lachwekkend. Lees je mee?
Jojanneke Timmer
 : Bij de receptie spraken ze alleen Engels en Vietnamees. Ik kon er geen woord van verstaan.

Sorry muts, maar had je serieus verwacht dat er ook maar één baliemedewerkster jouw Twentse dialect had kunnen verstaan? Dan hierdoor het hotel beoordelen met een 4 aangezien de gastvrijheid ver te zoeken was. Met een hond communiceren is nog makkelijker dan.


Tessa
:  De kamer was erg schoon. Later zag ik een mug op de kamer. Ik denk dat de Bed&Breakfast daarom meer verdelgingsmiddelen moet gebruiken.

Natuurlijk Tessa. Grote kans dat je daarna begint te klagen dat de geur van die spray in jouw kamer niet te harden is. Ik hoop serieus dat die mug je helemaal lek prikt.


Hans P.
 : Ik had een hutje aan de zee. Het uitzicht was fantastisch, maar ‘s nachts kon ik dus serieus niet slapen van die herrie van de golven.

Drie keer deze reactie moeten lezen. Maar echt, meen je dit serieus Hans? Wat had je gedacht. Dat die golven ‘s nachts serieus tot rust kwamen en ook een dutje gingen doen?! Ik had die dames achter de receptie willen zien toen jij een klacht indiende. Die moeten van de stoel zijn afgevallen.


Lisa Hooymakers 
: Mijn man en ik sliepen sliepen in dit hotel in Hanoi. Toen wij naar de rooftop pool gingen lagen er teveel dames met een bikini langs het zwembad. Het was moeilijk om zo lekker te relaxen. Vooral mijn man was continu afgeleid.

Ik heb een cursus voor je gezocht Lisa, eentje voor minder jaloezie en controle in je relatie (check deze link). Misschien dat je de volgende keer dan de oorzaak bij jezelf zoekt en het hotel geen 5 meer geeft in de beoordelingen. Het gemiddelde cijfer om deze reden naar beneden halen roept frustraties op bij de eigenaar.


Bart : 
Prima verblijf. Alleen was het zand overdag te heet om op te lopen & was er zoveel zand op het strand dat onze hotelkamer na afloop voor met zandkorrels lag.

Ja Bart, jouw opmerking hangt als los zand aan elkaar. En je kan jouw hakken wel in het zand zetten en het hotel een onvoldoende geven, maar nee… Steek je kop lekker in het zand & geef het resort lekker de schuld van deze onzin. Zand erover. Of in jouw geval liever niet dus…

Lourenz-Pool-Thailand-Koh-Phangan(Foto: Mijn vakantie vorig jaar in Thailand : watertemperatuur zwembad te warm door zon :-p. Geintje!)


Vakantie groet,

Lourenz van Let Us Stay For A Day

Welke domme reacties heb jij allemaal gelezen op het internet?! Ik ben benieuwd!Laat jouw reactie achter...