FANTASTISCH & LUXE HOTEL LOFT IN HARTJE CENTRUM ARNHEM

Opgepast en een waarschuwing vooraf! Na het zien van de foto’s in deze post is de kans op het boeken van een hotelkamer een 100% garantie. Dit nieuwe hotel in Arnhem is echt fantastisch. Midden in het centrum genieten in één van de gigantisch grote suites. Dit is hotel Loft, boven de interieurzaak Loft in de Weverstraat tegenover het Hemelrijk.

loft-hotel-suite

De relaxte lounge en woonkamer van de suite bij hotel Loft.

Ernhems meisje

Vorige week besloten Claudia en ik een avondje te relaxen in het nieuwe Loft hotel. Een nachtje weg in eigen stad. Arnhem is namelijk ons stadje. Ik woon er al iets meer dan 20 jaar. Claudia is een echt Ernhems meisje. Dus het leek ons leuk om deze nieuwe aanwinst in Arnhem eens onder de loep te nemen.

Misschien ook omdat de hotelprijzen hier in Arnhem gemiddeld nog een stuk lager liggen dan in de Randstad. Een prima deal dus in de hoofdstad van Gelderland. Wij waren meteen verkocht. Melden doen we ons in de winkel zelf. Tevens ook een genot om even rond te snuffelen en ideeën op te doen voor een nieuw interieur.

 

Balzaal die badkamer heet

Boven de shop zijn nu dus twee enorme suites om te overnachten. Met zijn tweeën is er genoeg ruimte voor een potje verstoppertje spelen. Een goed gevulde koelkast, een heerlijke loungebank en vooral een fantastisch zacht bed. Nadat wij vorige maand een matras kochten dat tot op heden helaas alleen maar rugpijn bracht, is dit echt een verademing. Het bubbelbad laten we voordat we het nachtleven ingaan nog even vollopen. Iets teveel schuim dat verdwijnt in de grote balzaal die de badkamer heet.

De suite op de bovenste etage heeft zelfs een groot dakterras / Foto : Website Loft.

Afstand tot bezienswaardigheden

Loft is het meest centrale hotel in Arnhem. De eerste stap buiten de deur is meteen in de winkelstraat. Aangezien de slaapkamers zich aan de achterkant bevinden merk je echter helemaal niets van eventuele stadsgeluiden. Voor concertgangers in het Gelredome, dit stadion is op 2 kilometer afstand te bereiken met bussen die om de 10 minuten hierheen vertrekken.

nieuw-hotel-loft

Hotel Loft in het centrum van Arnhem.


62 Dagen Elke Nacht Een Ander Bed

Voor mijn blog Let Us Stay For A Day sliep ik een paar zomers geleden 62 dagen lang elke nacht in een ander bed. Dat vooral in hotels en B&B’s in Arnhem. Dit zijn by far de grootste suites waar ik tot nu toe in geslapen heb. De inrichting is ook helemaal af, maar dat kan je natuurlijk wel aan deze interieurzaak overlaten. Neem dus zelf snel een kijkje en bedank me later voor de tip. Slaap lekker!


HOTEL LOFT ARNHEM
Weverstraat 39 Arnhem

Te boeken via Booking.com

 

(check hierboven het mooie filmpje van de website met de twee suites van Hotel Loft)

 

Laat jouw reactie achter...