CHEFMATE, HUISGEMAAKTE MAALTIJDEN BIJ JOU IN DE BUURT

Afgelopen week kreeg ik een leuke tip in mijn mailbox. Of ik de website ‘Chefmate‘ al ontdekt had? Nieuwsgierig dat ik was sprong ik meteen achter mijn laptop. Een website waar je huisgemaakte maaltijden kan bestellen bij jou in de buurt. Daar moest ik wat meer van weten…

De website is net nieuw, met een strak en duidelijk design. Even mijn postcode intikken en op zoek naar een thuischef in Arnhem. Momenteel is onze stad alleen Anne-Will Verhuizen beschikbaar voor een paar heerlijke maaltijden. Ik besluit voor de Surinaamse bami met kippendijen, kippenvleugeltjes en zelfgemaakt zuurgoed te gaan. Daarna kies ik een dag en tijd wanneer ik de maaltijden bij haar thuis op wil halen. Ideaal. 


(Foto: mijn Surinaamse maaltijd van Anne-Will Verhuizen!)

Je kan bij Anne-Will ook nog kleine bijgerechten bestellen voor de grote eters. Zelfs verschillende soorten taarten zitten in het assortiment. Als ik bij haar thuis het eten af kom halen, worden de gerechten netjes in de verpakkingen van Chefmate opgeschept. Zelfs servetten en bestek worden bijgeleverd. Het zijn behoorlijk grote porties. Wij krijgen het allemaal dan ook niet in één keer op. Daar eten we dus lekker twee dagen van! Want lekker is het zeker… 


(Foto: een selectie van al het lekkers dat Anne-Will op de website Chefmate heeft staan)

Aanrader? Zeker! Daarom wil ik jullie graag ook laten kennismaken met Chefmate & Anne-Will ;-)… Als je bij jou eerste bestelling de code arnhem5 gebruikt krijg jij 5 euro korting op jouw bestelling! Even geen zin om te koken? Probeer Chefmate ! Chefmate is ook nog op zoek naar goede chef- of hobbykoks… Dus check de website als jij jouw kookkunsten aan de rest van Arnhem wilt showen! 

Let Us Stay For A Day heeft weer heerlijk gegeten! Dat betekent nog minder vaak zelf in de keuken staan. Wat vervelend!


(Foto: Anne-Will Verhuizen met haar heerlijke cheesecake)

 

Laat jouw reactie achter...